MEDIA PLAN GROUP Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

МЕДИЈА ПЛАН изработува по нараќка сите видови на софтверски решенија за Вашиот бизнис, мрежно поврзување и реклама. Во нашето портфолијо можете да ги видите сите наши задоволни клиенти од сработеното.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MEDIA PLAN GROUP Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.