Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 20:00
  Среда, Сабота 08:00 - 15:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36301899

Услови

НАПОМЕНА : Предностите од Cashback World не важат за производите на фабриката за квасец и алкохол Битола.

Опис

Фирмата Лорадо постои од 1996 година. Се наоѓа во строгиот центар од градот до саат кулата.Се занимава со производство на салфетки, брисачи, тоалет хартија, алуминиумска фолија, стреч фолија и целокупен асортиман на амбалажа  за угостителство и хотелиерство и продажба на разни трговско прехрамбени производи во сопстевното продажно место. НАПОМЕНА : Предностите од Cashback World не важат за производите на фабриката за квасец и алкохол од Битола.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TEA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.