MOBI - KLINIK PLUS Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

МОБИ - КЛИНИК ПЛУС од Скопје како специјализрана фирма за сервисирање на мобилни телефони ги сервисира сите познати марки на мобилни како, Samsung, Sony,  IPHONE, HTC и други марки со оригинални делови. Врши преинсталирање на софтвер и декодирање на истите. Исто така порава и таблети, замена на екрани и преинсталација на софтвер. Вршиме и поправка на лап топ компјутери

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MOBI - KLINIK PLUS Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.