BONI OPTIK Bitola

Cashback & Shopping Points

  • 6% Cashback Deal* Сега 6% наместо 2,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

НИЕ СМЕ ОПТИКА СО веројатно НАЈГОЛЕМО ИСКУСТВО во Битола и пошироко и со оваа дејност се занимаваме уште од 1991 година. Главна дејност ни е продажба и изработка на очила со диоптер и очила за заштита од сонце и компјутер, со огромен избор на рамки и стакла, продажба на леќи и раствори за одржување на леќи.
Истовремено вршиме и ГРАТИС преглед на диоптрија и предлог/указ за евентуална корекција на Вашиот диоптер.
Дополнително нашата фирма е една од најискусните со долгогодишна пракса за компјутерско гравирање на разни материјали (метал, пластика, дрво, плексиглас и друго) со ЦНЦ (CNC) апарат, како и изработка на дуборез.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BONI OPTIK Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.