Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% 4 - Трговија со цвеќиња, цвеќарници и уредување на зелени површини
  • 3% Cashback + 8% Достава
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Продажба и аранжирање на секаков вид саксиско цвеќе и цветни аранжмани. Украсување на свеќи за крштевки или венчавки секаков вид на бидемаери и разни услуги од украсување на возила и сали за орагнизирање на веселби.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RAJAT KOMERC?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.