Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 1,5% Cashback Валиден од 01.3.2024 до 31.3.2024
  • 3% Cashback + 8% Достава
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Продажба и аранжирање на секаков вид саксиско цвеќе и цветни аранжмани. Украсување на свеќи за крштевки или венчавки секаков вид на бидемаери и разни услуги од украсување на возила и сали за орагнизирање на веселби.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RAJAT KOMERC?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.