KOLEVSKI NEDVIZNOSTI

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ИЗНАЈМУВАНЈЕ НА МОДЕРНИ И ЛУКЗУЗНИ АПАРТМАНИ ВИ СКОПЈЕ СО ВИСОКА ОЦЕНКА ОД БУКИНГ
-АПАРТМАНИ СО РАЗЛИЦНИ КВАДРАТУРИ


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KOLEVSKI NEDVIZNOSTI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.