Cashback & Shopping Points

 • 6,5% Cashback Deal* Сега 6,5% наместо 2,5% Cashback Валиден од 20.2.2024 до 05.3.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
  Сабота 08:00 - 18:00
 • Локалниот сервис за испорака

 • Контакт
  075/421-761
  078/421-761
  032/386-447
 • ID на Трговски Партнер
  36301858

Опис

Застава Компани нуди широк спектар на познати марки за резербни делови ina,dayco,comline,master,optimal,denckerman.
моторни масла од најпознатите и најдобри ппроизводители европски и јапонски:total,elf,aral,eneos,areca......

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZASTAVA KOMPANI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.