Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

К ЕНД Д АУДИО како компанија може да ви понуди комплетно професионално озвучување според просторот, како и високо професионално осветлување со разни ефекти за вашитер прослави и забави. Изнајмува и монтира видео бимови за прослави и предавања.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од K&D AUDIO Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.