Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

САТО - САУНД располага со професионална опрема за озвучување на разни настани од било каков карактер и големина, на отворен или затворен простор како што се приредби, собири, инвенти, музички настапи на групи, политички митинзи и др. Бината располага со професионално осветлување. Сето тоа го кординира тим на врвни професионалци.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SATO-SAUND?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.