Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 01.4.2023 до 15.4.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ABS Маркет во својот асортиман нуди прехрамбени производи, средства за хигиена, пијалоци, т.е се што е потребно за Вашиот дом по пристапни цени и со висок квалитет.
Кај нас ќе ги најдете сите познати брендови и производители.

Ги застапуваме и продаваме козметичките производи на „La Diva“.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ABS MARKET?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.