Cashback & Shopping Points

 • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:00 - 20:30
  Сабота 09:00 - 17:00
 • Контакт
  mob: +389 72 226 554
  +389 70 638 200
 • ID на Трговски Партнер
  36301842

Опис

Neonlux е фирма која се занимава со осветлување од деведесетите години од минатиот век. Оваа година, гордо славиме 20 години постоење на Македонскиот пазар.
За Neonlux луѓето секогаш се на прво место: потрошувачите, купувачите, вработените, партнерите, граѓаните. Предизвик за компанијата е да одговори на барањата на потрошувачите и секогаш да оди чекор напред во препознавањето на нивните желби. Тимот на Neonlux со многу посветеност, одговорност, квалитет и интегритет во работењето секојдневно ја оправдува нивната доверба и лојалност. 
Нашите купувачи се секогаш во центарот на нашето внимание. Она што го прави Neonlux посакуван деловен партнер е нашиот постојан стремеж да дадеме најдобра услуга и производи со највисок квалитет на нашите купувачи.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од NEONLUX?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.