Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат. Исто така се занимава со снимање на радио реклами во спствена продукција. Се занимава со снимање, продукција и пост-продукција на видео / дигиртални реклами. Во работата на радиото е и изработка на њеб страници како и хостирање на истите. 
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RADIO KOCHANI FM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.