Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашата компанија е основана 01.03.2016 година. Се наоѓаме на раскрсницата до влезот на фудбалскиот стадион. Кај нас ќе го најдете најквалитетното свежо месо и надалеку познатиот прилепски амур за скара.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TRI PRASINA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.