Cashback & Shopping Points

  • 10% Cashback Deal* Сега 10% наместо 2% Cashback Валиден од 16.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


СТЕФАНО РЕКОРД
Од областа осигурување нудиме полиси за:
- Автомобилска одговорност
- Зелен Картон
- Каско
- CMR
- Патничко осигурување
- Колективно осигурување
- Домаќинско осигурување
- Осигурување од одговорност при вршење дејност
-Животно осигурување
Осигурување на рати: 6% Cashback Deal
Во готово: 10% Cashback Deal


Не можете да ја најдете вашата нарачка од STEFANO REKORDS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.