Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Кај нас може да најдете производи наменети за игра, забава и едукација на деца од сите возрасти, како и сувенири за Вашите незаборавни моменти. За најмалите нудиме широка палета на производи кои ќе им овозможат безбеден и удобен раст и развој.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Nace Komerc?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.