Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 09:00 - 20:00
  09:00 - 20:00
  Среда, Сабота 09:00 - 16:00
  09:00 - 16:00
 • Контакт
  mob: +389 75 387 435
 • ID на Трговски Партнер
  36301817

Опис

СПА-М дооел е компјутерски сервис, кој се наоѓа на кружниот тек пред О.У. Гоце Делчев.
Нуди професионален сервис на компјутери, лаптопи и телевизори, како и монтажа на алармни уреди и системи за видео надзор.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SPA-M?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.