Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

- Ординација по општа стоматологија 
- Пломбирање на заби со најсовремена технологија и материјали 
- Ендодонтско лекување на заби 
- Чистење на забен камен , полирање , пескарење 
- Изработка на секаков вид на протези , порцелански коронки и мостови 
- Безметална керамика 
- Екстракции и циркони на заби 
- Белеење на заби 
Ординација по општа стоматологија Свети Антип целосно се грижи за вашето орално здравје !

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Sveti Antip?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.