RAWA PROMET / РАВВА ПРОМЕТ

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Трговија, продажба, резервни делови и услуги (ремонти, поправки и сервис) за сите видови градежни машни, градежна механизација и опрема, бетонски бази (фабрики за бетон), пумпи за бетон и миксери.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RAWA PROMET / РАВВА ПРОМЕТ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.