Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card

Контакт

 • Работно време
  Со закажување
 • Контакт
  mob: +389 71 373 562
 • ID на Трговски Партнер
  36301790

Опис

Сребрена вода, креми на база сребрени јони за сите возрасти.

Советување за правилна нега на Вашата кожа и здравје.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Farmanet?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.