Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ДАЛАС КАР Е РЕНТАКАР КОМПАНИЈА ОД СКОПЈЕ КОЈА ШТО РАСПОЛАГА СО ПАТНИЧКИ АВТОМОБИЛИ И КОМБИЊА ДО 9 ПАТНИКА. МОЖНОСТ НА РЕНТАЊЕ НА ВОЗИЛАТА СО НАШ ВОЗАЧ.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DALAS KAR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.