INTERKONSULT KOMPANI

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Интерконсулт Компани е компанија која е формирана 2015 година и врши административни услуги преку пополнувања на барања за изводи од матична служба, барања за катастар, УЈП, имотно правни односи, пополнување изјави за социјални грижи и пополнување и вршење на уплата преку Македонски пошти. Исто така вршиме секаков вид на превод на сите странски јазици од Македонски и обратно. Вршиме и продажба и  на канцелариски материјали.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од INTERKONSULT KOMPANI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.