Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Компанијата МЕТАЛКО БЈ ПЛУС е формирана во август 2017 година. Се занимава со произвотство на врати и прозорци од алуминиум и ПВЦ, алуминиумски огради, огради од ковано железо, потоа со изведување на структурални и полуструктурални фасади, како и со други браварски работи.
При изработката на алуминиумски прозорци и врати употребуваме профили од програмите на светски познати брендови. ПВЦ вратите и прозорците ги изработуваме исклучиво од реномираните производители на профили и тоа за петкоморни од X-TRU plast, а за шесткоморни од Salamander brugman 73 и Salamander blue evolution 82.
Брендови со кои соработуваме: DECCO, TGP, G-U,  X-TRU, EKSEN, SALAMANDER, BKS и други.
МЕТАЛКО БЈ ПЛУС во своите врати и прозорци вградува и оков од врвен квалитет.
За алуминиумската столарија го користиме оковот на STUBLINA, а за ПВЦ столаријата оковот на GU.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од METALKO BJ PLUS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.