Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Внимание: Членските предности се евидентираат само за износот за услугата за технички преглед на Вашето возило

Опис

Станицата за технички преглед Кораб Ауто Контрол Скопје е лоцирана во населба Аеродром на бул.Србија бр. 25 во склоп на комплексот на Макоил во деловната зграда, веднаш до “Cevahir sky city“. Во кругот на објектот има бесплатен паркинг простор, бензинска пумпа и автоперална, Ви нуди можност за регистрација на возила при што ќе добиете поволности и подароци.
 Кораб Технички преглед ви ги нуди следните услуги :
•Регистрација на возила ;
•Редовен и вонреден технички преглед на моторни возила, земјоделски и работни машини;
•Издавање на меѓународни возачки дозволи;
•Полномошно за управување на туѓо моторно возило во странство;
•Пријава и Одјава на возило;
•Пробни таблици;
•Промена на сопственост;
•АТЕСТ на Плински уред , Фолии , Кука ;
•Хомологација ;
•М6 или ПТКУ ( понуда за посебно техничко експлоатациони услови );
Корисниците на Cashback word картичките добиваат попуст на услугата технички преглед .
Во зависност од користењето на другите услуги во Станицата на технички преглед Кораб Ауто Контрол, Корисниците на Cashback word картичките добиваат други изненадувања, подароци и поклони .
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KORAB Auto Kontrol?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.