Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:30 - 16:30
 • Контакт
  tel: +38947266133
  mob: +38970275210
 • ID на Трговски Партнер
  36301735

Опис


Шпедиција СГ Логистика е компанија која овозможува навремено, брзо и квалитетно организирање на царинското посредување при увоз, извоз и транзит на стока. Нашата услуга го опфаќа целокупниот увоз и извоз на стока во/од странство.
Шпедитерски услуги што ги нудиме се:
- Увозно/извозно царинење на стока
- Увоз/извоз на патнички моторни возила, товарни моторни возила, специјални возила и моторцикли.
- Привремен увоз на стока.
- Царинење на привремено увезена стока.
- Изготвување на транзитна документација.
- Реекспорт
- Царинско складирање.
- Изготвување на TIR сертификати за товарни моторни возила.
- Посредување при вадење на сите дозволи за увоз/извоз/транзит.

Ги поседуваме сите потребни лиценци и одобренија за шпедитерско работење.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SG Logistika?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.