Paladium Shoes & Bags

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Paladium Shoes & Bags е реномирана продавница за обувки за сите возрасти. Располага со производи од повеке домашни и странски производители на обувки, како и кожна галантерија. 
Препонатливи сме по високиот квалитет на производите, големиот избор на модели како и по пристапните цени за истите

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Paladium Shoes & Bags?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.