Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

КАКАДУ ТРАВЕЛ РАСПЛАГА СО ТУРИСТИЦКИ АВТОБУС.МИНИБУС И КОМБЕ И ВРШИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ СО ЛИЦЕНЦИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОЗАЧИ КАКО ВО НАШАВА ДРЖАВА ТАКА И НАДВОР

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KAKADU TRAVEL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.