Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нудиме превоз на патници низ цела Македонија со нашите два мини автобуси и еден голем. Нашата цел е безбедно да стигнете до саканата дестинација. 
Исто така нудиме можност на организиран превоз за во Македонија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ilegalci Turs?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.