Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 20:00
  Недела 08:00 - 14:00
 • Контакт
  mob: +389 76 466 284
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36301709

Опис

Геграфската положба, 250те сончеви денови годишно, нашето долгогодишно искуство, како и примената на најсовремени технолошки процеси во земјоделството, го гарантираат врвниот квалитет на нашите производи.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ROMA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.