Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ГОЛДЕН ФЛАЈ ТУРС СО СЕДИШТЕ ВО СКОПЈЕ Е
ЛИЦЕНЦИРАНА ФИРМА ЗА ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ КАКО ВО РМ ТАКА И НИЗ ЕВРОПА СО ПРОФЕСИОНАЛНИ И ЛИЦЕНЦИРАНИ ВОЗАЧИ..

Не можете да ја најдете вашата нарачка од GOLDEN FLAJ TURS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.