KRATOVSKA KUKJA-KUZE

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ПОВЕЛЕТЕ ВО КРАТОВО И ПОСЕТЕТЕ ЈА КРАТОВСКА КУКА КУЗЕ КАДЕ СТО МОЗЕТЕ ДА ДОБИЕТЕ ДОБРА УСЛУГА И КВАЛИТЕТНА ХРАНА.СПЕЦИЈАЛИТЕТ НАКУКАТА Е ПАСТАРМАЈЛИЈА СО ПУШЕНО МЕСО

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KRATOVSKA KUKJA-KUZE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.