Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Трговска фирма за трговија со водоводна опрема и материјали, вентили и фасонски елементи, хидранти, водомери и се што Ви е потребно за водовод и канализација - ПЕ, ППР и ПВЦ цевки и фитинг, продажба, проектирање и изведба, пумпи, пумпни подстаници и опрема за пумпи, прочистителни станици за индустриски објекти и помали населени места ... 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AS-PROMONTING?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.