Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Cashback World предностите не важат за:
- Испитни пријави;
- Дневници за пракса;
- Корици за дипломски;
- Книги од издавачки куќи;

Опис

Бизим Кафе се наоѓа во склоп на "Меѓународен Славјански Универзитет" - Битола.
Покрај што нудиме освежувачки безалкохолни пијалоци, кафе, храна, можете исто така да најдете и канцелариски материјали, да испечатите и фотокопирате документи, организираме коктели и сл.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Bizim Slav?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.