Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Контакт
  Ул.Осоговска бр.30 , М.Каменица
  033/431-779
  078/432-779
  Ул.Александар Македонски бр.16 , М.Каменица
  033/432-777
  075/309-845
  с.Истибања , Виница
  075/309-845
  078/432-779
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36301665

Опис

ПЗУ Аптека ВИВА со главно седиште во Македонска Каменица е основана во 1996 година на чело со дипломиран фармацефт Виолета Мирчевска.
Оттогаш ПЗУ работи во служба на пациентите, непрекинато и ги задоволува здравствените потреби на своите клиенти.
Во склоп на ПЗУ подоцна е основана и ПЗУ Аптека Вива - 2 и пред извесно време и ПЗУ Аптека Вива  - 3.
Организациите располагаат со широк асортиман на лекови, козметика, детска храна, чаеви и многу други артикли.
МОТО:
'' Мисли за твоето здравје денес и не двоуми се '' 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka VIVA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.