Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.3.2024 до 15.3.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Бутик РОМА, се наоѓа во стаклената зграда во центарот на Битола.
Во него ќе најдете секогаш најнови модели на чевли, чанти, патики, кожна галантерија и сл. од италијански ексклузивни брендови.
Бидете дел од најновата мода!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BUTIK ROMA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.