Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Почитувани Членови,

Кај овој Трговски Партнер, Членските предности не важат на производи и услуги на Македонски Телеком.
Ви благодариме на разбирањето.

Опис

T-Brand е фирма која е основена во 2014 година .Како партнер на Македонски Телеком e специјализирана за продажба на услуги и продукти на Т-Мобиле и Т-Хоме.Истотака во T-Brand можете да бидете услужени со  голем избор на мобилни аксесори и компјутерска галантерија.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од T-Brand?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.