Fizioterapija i masazha PETRESKI

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Центарот за телесно здравје ПЕТРЕСКИ постои веќе 7 години, од неодамна во нови простории и нов амбиент.
Со оглед на тоа во какво динамично и стресно време живееме, кога технологијата расте со светлосна брзина, веќе голем дел од луѓето имаат болки во одреден дел на телото.
Тоа се рефлектира и врз расположението и насмевката кај луѓето. Затоа ние во целост ќе ви ја вратиме насмевката на Вашето лице. Тоа е и целта за што постоиме веќе седум години, одржување на телесното здравје и нега на тело, и да им се овозможи на клиентите да се збогуваат со болките што не смеат да бидат составен дел од нивниот живот. 
Да добијат професионална медицинска масажа и услуга во делот на физиотерапијата, за совршено телесно здравје. Во нашиот центар ќе добиете професионално третирање на секаков вид  на мускулна болка, постоперативно третирање, главоболки, вкочанетост…

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Fizioterapija i masazha PETRESKI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.