Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Cashback World предностите не важат за лекови кои што се на товар на ФЗОМ.
Ви благодариме на разбирањето.

Опис

Аптека Панацеа - 15 години грижа за Вашето здравје.
 

Професионална и квалитетна услуга од страна на нашиот тим, снабдена со лекови во секое време.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka PANACEA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.