Octo Group - Digital Agency

Cashback & Shopping Points

 • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Опис

Го растеме 🌱 Вашиот бизнис онлајн. 
Octo Group е агенција за дигитален маркетинг со фокус кон креирање на комплетно дигитално присуство. 
Ви нудиме комплетни и уникатни решенија дизајнирани спрема потребите на Вашиот бренд.


Услуги: 
 • Менаџмент на социјални медиуми 
 • Платено рекламирање (Google Ads, Social Media Аds)
 • Инфлуенсер маркетинг
 • Оптимизација за локално онлајн пребарување
 • Креирање содржина
 • Изработка на веб страни
 • Консалтинг

Денес, не постои бизнис кој не треба да биде позициониран на некоја од социјалните платформи. Ви нудиме креативни и иновативни маркетинг стратегии за развој на Вашиот бизнис, зголемена продажба и градење на бренд на кој луѓето му веруваат. Погледнете ги нашите ПАКЕТИ ➟ socialmedia.octogroup.co

Ја градиме првата платформа за инфлуенсер маркетинг во Македонија - FAMENOTE. Во моментот сме отворени за регистрација на бизниси и инфлуенсери.


Изнајмете рекламен простор на нашиот портал - BIZNISBAR.MK
Нашата заедница на читатели е составена од успешни луѓе и луѓе кои се стремат да постигнат успех. Совршено место за промоција на Вашиот бизнис!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Octo Group - Digital Agency?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.