Cashback & Shopping Points

 • 1,5% Cashback + 8% 5 - Греење, климатизација, одржување
 • 3% Cashback + 8% Достава
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 20:00
 • Контакт
  tel: +389 32 385 350; +389 32 608-352
  mob: +389 70 264-640; +389 72 221 850
 • ID на Трговски Партнер
  36301552

Услови

Членските предности не се регистрираат за плаќање со банкарска картичка. Благодариме на разбирањето.

Опис


         МОНТ-ТЕРМО-С доо Штип се занимава со продажба и изведба на објекти од областа на термотехнички инсталации греење и ладење, водовод и одвод, продажба на санитарија и купатилски елементи и други производи потребни за вашиод дом и негово уредување. 
        
         Кај нас можете да купите производи од : ThermoFlux (камини и котли за греење) ,Centrometal (камини и котли за греење), Mitsubishi Electric (клима уреди), GREE, VIVAX (клима уреди) Ari Armaturen Grundfos (пумпи за греење), Herz, Caleffi, Te-Sa, Fero, Salus, Comap   (радијаторски вентили, распоредители итн.) и други........

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MONT-TERMO-S?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.