Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

НУБЕС ДОО Велес Ви нуди стандардни или прилагодени софтверски решенија за поддршка на Вашиот бизнис. Во нашата понуда го имаме и Pantheon, деловен софтвер со исклучителни можности и преку 50.000 продадени лиценци во регионот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од NUBES?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.