Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

МИКРОКОМ е комапнија присутна на мекедонскиот пазар од 2001 година.
Главна дејност на нашата компанија е продажба , дистрибуција и производство на:
    - канцелариски потрошни материјали
    - селотејпи кои се употребуваат во канцелариското работење , производствени              погони , магацини
   - компјутерска галантерија , ИТ опрема ,тонери и кертриџи
   - производство на биро опрема , царински пломби и жица
Нашата цел е да бидеме различни и единствени на пазарот и крајно професионално да ги задоволиме потребите на нашите деловни партнери и останати потрошувачи

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MIKROKOM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.