NE BIDI ZGUZVAN

Cashback & Shopping Points

 • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
  Сабота 08:00 - 14:30
 • Локалниот сервис за испорака

  Телефон: 078278076

 • Контакт
  mob: +389 78 278076
 • ID на Трговски Партнер
  36301526

Опис" НЕ БИДИ ЗГУЖВАН " е јавен сервис за одржување на Вашата гардероба во беспрекорна состојба. Сервисот ги пере и пегла Вашите алишта и гардерабоа со најсовремени машини и детергенти / омекшувачи за водено прење.  Услугата ја завршуваме во просек за 2 работни дена од доставувањето во сервисот. Услугата за превземање и достава е достапна само за територија на Град Скопје и тоа за Центар и Карпош и е бесплатна алишта  над или 10 кг. или 20 парчиња. 
За закажување и информации обратете се на телефон 078278076

Не можете да ја најдете вашата нарачка од NE BIDI ZGUZVAN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.