Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 16.2.2024 до 29.2.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 07:00 - 21:30
  Недела 07:00 - 14:00
 • Контакт
  Адреса:
  ул. Маршал Тито 150, Неготино
  Контакт:
  Аптека Пеонија Неготино
  тел: +389 43 365 340
  моб: +389 72 250 713
  Аптека Лек Ексклузив Кавадарци
  тел: +389 43 415 978
  моб: +389 72 250 718
  www.galev2002.com/
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36301509

Опис

Аптеките Пеонија и Лек Ексклузив им овозможуваат на пациентите и купувачите да добијат врвна, стручна, најквалитетна и најповолна услуга и постојано се трудат да ја обогатат својата понуда со дополнителни активности како што е: мерење крвен притисок, мерење шеќер, мерење на витамини и минерали, разни промоции, се со цел да го зачуваат здравјето на нивните пациенти.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka PEONIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.