Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% 17 - Малопродажба
  • 3% Cashback + 8% Артикли за домаќинство
  • ПРИФАЌА
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Super Cashback акција на артикли за домаќинство!
До 31.08.2018 купете еден од акциските производи за домаќинство и добијте 10% Cashback и 30 Shopping Points. Воедно, со нарчка над 3.000 мкд добивате и бесплатна достава.
Целосните каталози на производи за кои важи оваа акција може да ги погледнете во делот Downloads.

Опис

Компанијата Маком Треф плус е основана во 1990 година, веке 27 години сме присутни на пазарот. Компанијата се занимава со трговија на големо и мало на прехрамбени производи, хемија,алкохол и мебел.Имаме голем број на добавувачи и купувачи.
Котираме како една од значајните и сигурни компании докажани деловни соработници. Зaдоволувајќи ги интересите и желбите на нашите лојални купувачи, а воедено и вработени, одржувајки го нашиот имиџ како една од најквалитетните големопродажни центри во регионот.
Наша цел е да прераснеме во еден вид на продажен центар Cash&Carry и да го прошириме нашиот асортиман вклучувајќи нови видови на бранши, се со цел нашите купувачи да можат да најдат се на едно место, вклучувајќи и висок квалитет по секогаш поволни цени.
Makom Tref Plus as company was founded in 1990, 27 years are present on the market. The company deals with the sale of food products, we have many suppliers and buyers.
Quotation as a significant and reliable company’s proven business associates. Satisfying the required interests and desires of our loyal customers, and also employees, maintaining our image as one of the best quality wholesale centres in the region.
Our goal is to grow in a kind of sales centre like Cash & Carry and to expand our assortment including new types of industry, in order our customers to be able to found everything in one place, including a high quality and favourable prices.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MAKOM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.