Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 1 - Направи сам продавница по 6500 MKD Купување
 • 2% + 1 Пелети по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 07:00 - 21:00
  Недела 08:00 - 12:00
 • Контакт
  mob: +389 78 338 661
 • Интернет / Социјални медиуми
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36301478
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

ЖЕЛЕЗАРА ХАУС МАРКЕТ. Се за вашиот дом. Фасадни системи, компјутерско нијансирање на бои, гипс картон, бои и лакови, водовод, одвод, пелети, електрика, електричен и рачен алат, штрафовска роба и др. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZHELEZARA HAUS MARKET?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.