Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 16.2.2024 до 29.2.2024
  • 1% Cashback + 8% Пелети
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ЖЕЛЕЗАРА ХАУС МАРКЕТ. Се за вашиот дом. Фасадни системи, компјутерско нијансирање на бои, гипс картон, бои и лакови, водовод, одвод, пелети, електрика, електричен и рачен алат, штрафовска роба и др. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZHELEZARA HAUS MARKET?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.