Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Компанијата Доместик е присутна веќе 25 години на македонскиот пазар, со најексклузивните завеси и драпери од реномирани турски брендови: Casari design, Dolce vita, Chanan, Telamor.

Со својот широк асортиман, застапени сме во сите врсти на ентериери, опремување на хотели, угостителски објекти, канцеларии, приватни станови и куќи.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Domestik Dizajn?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.