Keramika Shope Kompani

Cashback & Shopping Points

 • 5,5% Cashback Deal* Сега 5,5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 20:00
  Среда, Сабота 08:00 - 16:00
 • Контакт
  +389 75 415 997
  +389 75 830 434
 • ID на Трговски Партнер
  36301461

Опис

Кале производите кои ги задоволуваат сите вкусови при дизајнирање на приватните и јавните простории во секое време и место од ентериер. Тие имаат голем опсег кој може да ги исполни сите различни барања за влажни и суви ѕидови во многу разновидни бои, структури и текстури.Доживувајте ги соништата.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Keramika Shope Kompani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.