MAT REKLAM - AGRO

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Vi nudime izbor od najkvalitetnite desertni i vinski grozja, kako i flashirani i nalivni vina.
Lozovite nasadi se naogaat na najsoncevite delovi okolu Veleshkoto ezero.
Nudime desertno grozje: muskat hamburg i ribier alfons- lavale.
Od vinskite sorti imame: vranec, merlot, burgundec game.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MAT REKLAM - AGRO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.